ENLER SIRALAMASI
Oyuncular
CalvinPRIME
seviye
120
DAYI
seviye
120
FakeZeeWie
seviye
120
ErotikBakire
seviye
120
Glock19
seviye
120
Sözleşme

Gizlilik Politikası

A) GİZLİLİK POLİTİKASI

Sportmt2.com internet sitesi ve Sportmt2 oyunu üzerinde yer alan kullanıcı üyelikleri ve bu üyelikleri kullanan kişilere ait hangi bilgilerin depolandığı ve bu bilgilerin nasıl kullanıldığına dair detaylar yer almaktadır. Siteyi ziyaret ederek veya Oyunu kullanarak, sizinle ilgili bilgileri bu Politikada belirtilen şekilde toplamamıza, kullanmamıza, saklamamıza, silmemize ve ifşa etmemize izin vermiş oluyorsunuz. İşbu Politika, yalnızca Site ve oyun için geçerlidir ve Siteden erişim sağlayabileceğiniz ve her biri işbu Politikadan önemli ölçüde farklılık gösteren kendilerine ait veri toplama ve kullanma uygulamalarına ve politikalarına sahip olabilecek olan diğer üçüncü taraf web siteleri için geçerli değildir.

Sportmt2 Hangi Bilgileri Topluyor ?

Sportmt2 sitesini ziyaret etmek için adınız, soyadınız veya başka bir kişisel bilginizi bize sunmanıza gerek yoktur. Fakat sitedeki belli alanları kullanabilmek ve oyunumuzu oynayabilmek için kayıt olmanız gerekmektedir. Kayıt olurken ve kayıt olduktan sonraki aşamalarda kullanıcı adı, şifre, ad soyad, doğum tarihi ve benzeri bilgiler sizden istenebilir. Sportmt2 internet sitesi ve Sportmt2 oyunu üzerinden paylaşmış olduğunuz bilgiler çeşitli promosyon hizmetleri için kullanılabilir.Sportmt2 için kullanılan ödeme yöntemlerine bağlı olarak sizden istenen bilgiler üçüncü bir ödeme sağlayıcı ile paylaşılabilir. Sportmt2 yönetimi, oyunu oynamak için kullanmış olduğunuz bilgisayarınıza ait bazı bilgileri ( bilgisayar adı, ip adresi vb bilgiler ) hile kullanımını engellemek ve hesabınızın güvenliği için kayıt etmektedir. Oyun içi sohbet kayıtları, giriş çıkış kayıtları ve her türlü ziyaretçi bilgisinin kayıtları Sportmt2 yönetimi tarafından tutulmaktadır.

Sportmt2 Toplanan Bilgilerle Ne Yapıyor ?

1 – Kişisel Bilgiler

Sportmt2 tarafından toplanan kişisel bilgiler yasalara uygun olmayan durumlar, gizlilik politikasında açıklanan diğer şartlar dışında sizin izniniz olmadan 3. Taraflarla paylaşılmamaktadır. Oyun içerisindeki değişiklikler, sitede yapılacak güncellemeler ve güvenlik amaçlı hesabınızı doğrulamak, incelemek veya sizinle iletişime geçmemizi gerektiren durumlarda kişisel bilgilerinizi kullanabiliriz.

2- Çerezlerin Kullanımı

İlgi alanlarınıza yönelik içerik sunmak, Siteyi her ziyaretinizde parolanızı tekrar girmek zorunda kalmamanız için parolanızı kaydetmek veya diğer amaçlar için çerezler kullanabiliyoruz. Sitede yayınlanan promosyonlar veya reklamlar çerezler içerebilir. Sitedeki dış reklamcılar tarafından toplanan bilgiler üzerinde erişim veya kontrol hakkımız bulunmamaktadır.

3- Anonim Bilgiler

Anonim bilgileri Site trafiğini analiz etmek için kullanıyoruz; ancak bu bilgileri bireysel olarak tanımlayıcı bilgiler açısından incelemiyoruz. Ayrıca anonim IP adreslerini sunucularımızla ilgili sorunları tespit etmek, Siteyi yönetmek veya tercihlerinize göre içeriği görüntülemek için kullanabiliyoruz. Trafik ve işlem bilgileri de toplu ve anonim olarak iş ortaklarıyla ve reklamcılarla paylaşılabilmektedir.

4- Kişisel Bilgilerin İfşası

Yasal talep gelmesi durumunda, Sportmt2 oyunu, sitesi, bağlı bulunduğu şirket veya bağlı ortaklarına karşı hukuki uygunluk durumlarında, oyunu ve firmanın haklarını korumak ve müdafaa gerektiren durumlarda, olağandışı veya acil durumlarda, firmanın, oyunun ve halkın güvenliğini korumaya yönelik işlemlerde kişisel bilgiler ifşa edilebilir

5- Bilgilerin Satışı

Toplanan kişisel bilgiler Sportmt2 veya bağlı bulunduğu şirketin satılması, devredilmesi vb gibi durumlarda daha önce toplanan kişisel bilgileriniz de devredilmiş olacaktır. Bu tarz bir durum oluşması durumunda gerekli duyurular internet sitemiz üzerinden yapılacaktır.

6- Telefon Numaraları Hk

Sportmt2 Elde etttiği numalara dilerse tanıtım, bilgilendirme ve kampanyalarla ilgili sms atabilir ve 3. taraf uygulama, şirket ve şahıslarla numaraları paylaşabilir.

B) GÜVENLİK

Sportmt2 internet sitesi ve Sportmt2 oyununda kullanıcılardan topladığımız bilgilerin kaybolmaması, suiistimal edilmemesi ve değiştirilmemesine yönelik almış olduğumuz pek çok güvenlik önlemi bulunmaktadır. Kullanıcılara ait bilgilere erişim hakkı sadece belirli Sportmt2 çalışanlarına verilmiştir. Sportmt2 sunucuları güvenli bir verimerkezinde yer almaktadır. Fakat hiçbir sunucu, bilgisayar, sistem veya internet üzerinden gerçekleştirilen bir işlem %100 güvenli değildir. Bu yüzden kullanıcılara ait toplanan bilgiler ve verilerin kaybı, suiistimal edilmesi vb. durumlar için herhangi bir teminat veremiyoruz. Bu bilgilerin tamamının riski sizlere aittir.

C) HİZMET SAĞLAYICILAR

Sportmt2 yönetimi ürün siparişleri, faturalandırma ve ödeme işlemleri için görevlendirdiği firmalarla size ait bilgileri paylaşabilir. Bu firmalar sizlere hizmet sunarken kişisel bilgilerinize erişim sağlayabilir.

D) GÜNCELLEMELER VE DEĞİŞİKLİKLER

Gizlilik politikasını dönem dönem güncelleyebiliriz. Sportmt2 yönetimi değişiklikleri size email veya sitede/oyunda yer alan bir uyarıyla size bildirebilir. Gizlilik politikamıza yönelik en son bilgiler öğrenebilmek adına bu sayfayı periyodik olarak ziyaret etmenizi öneriyoruz. SİTEYİ VE/VEYA OYUNU KULLANARAK, İŞBU GİZLİLİK POLİTİKASININ ŞARTLARINI OKUYUP ANLAMIŞ VE KABUL ETMİŞ OLDUĞUNUZU BELİRTMİŞ OLUYORSUNUZ . BU GİZLİLİK POLİTİKASINI KABUL ETMİYORSANIZ, LÜTFEN SİTEYİ VEYA OYUNU KULLANMAYINIZ.

E) EK POLİTİKALAR

Site ve oyunun kullanımıyla ilgili ek politikalar bulunmaktadır. Oyun kuraları, forum kuralları , hizmet sözleşmesi ve kullanım şartları gibi sayfaları da inceleyip bilgi edinmenizi öneririz.

Aşağıda açıklamaları detaylıca yazılı bulunan KVKK metnini okudum. Açık rızam bulunmaktadır. İş bu üyeliği onaylamam açık rızamın olduğunu ifade eder

KVKK Aydınlatma Metni

1.GİRİŞ

İşbu aydınlatma metni, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun (“Kanun”) 10. maddesi uyarınca, SPORTMT2 Yönetimi (Ramazan ARSLAN) (“VERİ SORUMLUSU”) tüzel kişiliği, ilgili müdürlük ve birimleri ve hizmet merkezlerinde toplanan kişisel verilerin işlenmesine ilişkin ilgili kişilerin aydınlatılması amacı ile hazırlanmıştır.

VERİ SORUMLUSU, kişisel verilerin işlenmesi, korunması ve güvenliği hususuna azami hassasiyet ve gayret göstermektedir.

Kişisel veriler VERİ SORUMLUSU tarafından her türlü işitsel, yazılı, görsel ya da elektronik yöntemlerle toplanabilecektir.

Bu kapsamda ve Kanun gereğince ilgili kişilerin kişisel verileri VERİ SORUMLUSU tarafından Kanunda sayılan genel ilkeler doğrultusunda gerçekleştirilmesi gereken iş ve işlemler için Veri Sorumlusu sıfatıyla işlenebilecektir.

2.KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENME AMACI

Kişisel veriler, Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ile Kanun’da belirtilen amaçlar çerçevesinde ve sınırlı olmamak kaydıyla aşağıda belirtilen amaçlarla işlenmektedir. Buna göre kişisel verilerin işlenme amacı;

VERİ SORUMLUSU ‘un ilgili mevzuatlar çerçevesinde yükümlü olduğu iş ve işlemleri yürütebilmesi, vazife ve sorumlulukları çerçevesinde kamu hizmetini ifa etmesi,

VERİ SORUMLUSU tarafından sunulan hizmetlerden maksimum faydanın sağlanması için gerekli çalışmaların yapılması,

VERİ SORUMLUSU ‘un ve paydaşların hukuki yükümlülüklerinin ve hizmet güvenliğinin sağlanması,

VERİ SORUMLUSU ’un hizmetlerinin ve stratejilerinin sürdürülmesi,

VERİ SORUMLUSU’na haklar, vazifeler, iş ve işlemler yükleyen kanunlar ve ilgili mevzuatlar uyarınca sorumluluklarını ifa etme,

VERİ SORUMLUSU’nun insan kaynakları ve istihdam politikalarının yönetilmesi

VERİ SORUMLUSU’nun RASCAL, Uriel, svs+ ve benzeri anti cheat ve hile koruma yazılımları ile oyunun korunması sistemlerini yönetme

VERİ SORUMLUSU’nun ödeme yöntemleri ve oyun ile ilgili harcama politikalarının yönetilmesi

Basın ve yayın faaliyetlerinin yürütülmesi

Hizmet ve yönetim kalitesinin arttırılması ve bu kapsamda çalışmaların yapılması

VERİ SORUMLUSU, kişisel verilerin hukuka aykırı olarak işlenmesinin ve verilere hukuka aykırı olarak erişilmesinin önlenmesi ve kişisel verilerin güvenli bir şekilde muhafaza edilmesi amacıyla gerekli hukuki, teknik ve idari tedbirleri en üst seviyede, kanunda belirtilen ilkeler doğrultusunda işlemeye gayret göstermektedir.

Üyelik başvurusu

Personel İlanı

Forum konuları

3.KİŞİSEL VERİLEN PAYLAŞILMASI VE AKTARILMASI

Oyuncu veya oyuncu adaylarının ip adresleri, mac adresleri, pc id numaraları, mail adresleri, kullanıcı adları ve diğer gerekli bilgileri ilgili finans şirketleri ve hile koruma uygulamaları ile kişisel veri işleme şartları ve amaçları doğrultusunda paylaşılabilecektir.

VERİ SORUMLUSU, kişisel verilerin paylaşılması halinde gerekli idari ve teknik tedbirleri, tüm güvenlik önlemlerini almaya özen göstermektedir. Ayrıca VERİ SORUMLUSU ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi ve diğer bilgi ve veri güvenliğine ilişkin çalışmalar gerçekleştirmektedir. VERİ SORUMLUSU verilerinizin aktarılması ve paylaşılması hususunda dikkat ve özen yükümlülüğüne uymakta, verilerinize ve güvenliğine değer vermektedir.

4.KİŞİSEL VERİ TOPLAMA YÖNTEMİ VE HUKUKİ SEBEBİ

VERİ SORUMLUSU kişisel verileri, her türlü işitsel, yazılı, görsel ve elektronik ortamda ve işbu aydınlatma metninde belirtilen amaçlar çerçevesinde, VERİ SORUMLUSU’nun sunmuş olduğu hizmetlerin yasalara ve ilgili mevzuata uygun olarak sunulabilmesi ve yine VERİ SORUMLUSU’nun sözleşme ve yasalardan doğan yükümlülüklerini eksiksiz olarak yerine getirebilmesi, iş faaliyetlerinin yürütülmesi gibi birçok hukuki sebebe dayalı olarak toplamakta, Kanun’da belirtilen şartlara uygun olarak işlemektedir. Hukuki sebepler şu şekildedir;

İlgili kişinin açık rızasının varlığı, (üyelikte zorunlu alan)

Kanunlarda açıkça öngörülmesi,

Fiili imkânsızlık nedeniyle rızasını açıklayamayacak durumda bulunan veya rızasına hukuki geçerlilik tanınmayan kişinin kendisinin ya da bir başkasının hayatı veya beden bütünlüğünün korunması için zorunlu olması,

Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğudan doğruya ilgili olması kaydıyla sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,

Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması,

İlgili kişinin kendisi tarafından alenileştirilmiş olması,

Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması,

İlgili kişinin temek hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

5.KİŞİSEL VERİ SAHİPLERİNİN HAKLARI VE HAKLARIN KORUNMASI

Kişisel veri sahipleri Kanun’un 11. maddesi uyarınca;

Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,

Kanun’un 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,

5. ve 6. maddeler uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme,

haklarına sahiptir.

Söz konusu hakların kullanılması için, kişisel veri sahipleri tarafından VERİ SORUMLUSU’na, yazılı olarak veya Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenecek diğer yöntemlerle başvurulması halinde, başvurular talebin niteliğine göre en kısa zamanda ancak her halükârda en geç 30 gün içerisinde sonuçlandırılır. VERİ SORUMLUSU’na başvuru için iletişim bilgileri aşağıda belirtilmiştir.

6.İLETİŞİM

Kanun’dan doğan haklarınızı kullanmak için, kimlik bilgilerinizi, kullanmak istediğiniz hakkı ve talebinizin konusunu anlatan detaylı açıklamanızı aşağıdaki linkteki formu doldurarak imzalı şekilde [email protected] mail adresine başvuru formunda belirtilen yollardan birini kullanarak gönderebilirsiniz. Ayrıntılı bilgiye başvuru formu ve [email protected] 05435283294 iletişim hattı ile ulaşabilirsiniz.

7. KABUL ŞARTI

Sitemize üye olan yada olacak bütün kullanıcılar açık rıza göstermiş sayılırlar. Üyeliklerini sonlandırmak isteyen üyelerimiz , üyeliklerini sildirdikleri anda bilgileri sistemden otomatik olarak silinir, sorun yaşayanlar yada silemeyenler iletişim bilgilerinden bizlerle iletişime geçebilirler. Aksi bir aksaklık durumunda iletişim kurmaları rica olunur

KULLANICI GİRİŞİ
Kullanıcı Adı
Şifreniz
Pin
Güvenlik Kodu

14874
Oyuncu Şuan Oyunda
(Açık Pazarlar Hesaplanmamıştır)
74602
Kişi 24 saat içerisinde giriş yaptı.
  • Discord Server
  • AÇILIŞ 23.02.2024 21:00

    300.000 TL ÖDÜL HAVUZU SPORTMT2
    Venüsmt2 ve Sportmt2 Kurucusu Ramazan Arslan 2012 yılından beri bu piyasa olup kendine haz oluşturduğu 70 120 hazır efsun 'lu metin2 server yapısını sizlerin beğeninize sunarken tamamen kendi alt yapısını kullanarak sizlerin daha çok zevk alıp daha uzun süre bir oyunda oynamanız için tasarlamıştır. Venüsmt2 Venusmt2 Venüs Metin2 Metin2 Kayıt Metin2 Kaydol metin2 indir pvp heyecanını yaşa Bedava Edit Bedava Edit Wslik Server 70 120 hazır efsun mt2 mt2 Kayıt mt2 Kaydol mt2 indir m2 sportmt2 sportmt2 sportmt2 kaydol sportmt2 kayıt sportmt2 indir Metin2 Metin2 Kayıt Metin2 Kaydol metin2 indir pvp heyecanını yaşa Bedava Edit Bedava Edit Wslik Server 70 120 hazır efsun mt2 mt2 Kayıt mt2 Kaydol mt2 indir m2 sportmt2 sportmt2 sportmt2 kaydol sportmt2 kayıt sportmt2 indir